Beschikbaar
Maandag / vrijdag: 9:00–18:00
Zaterdag / zondag: 10:00–16:00

Telefoon: 0648250123

E-mail: Contact@WoningontruimingDenHaan.nl

Kvk: 86182994

Wat zeggen onze klanten?

“Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Ik belde op om het huis van mijn moeder met spoed te ontruimen. De volgende ochtend stonden de mannen stipt op tijd voor de deur en hebben de klus dezelfde dag afgemaakt. Ik was al voorbereid op de hoofdprijs, maar ik heb 850 betaald en dat voor een spoedklus! Nogmaals bedankt Arie.”

Marieke Smit

“Telefonisch de verhuizing besproken, alles bij elkaar kwam op 700 euro uit volgens Bram. Op de dag van de verhuizing kwam een van zijn collega’s (ik ben zijn naam vergeten, maar heel vriendelijk) de verhuizing vooraf controleren en zag dat een kast wel uit elkaar moest. Dit was ik vergeten te melden. Even bellen met de baas, deze gaf aan dat als het niet langer dan een uur uit elkaar halen zou worden de prijs gelijk zou blijven. In 30 min uit elkaar gehaald en netjes ingeladen. Leuk team, doen wat ze beloven”

Joanne Abebe

“Heel tevreden over de werkwijze van deverhuisconcurrent. Vooraf telefonisch de prijs besproken en achteraf bleek deze precies te kloppen. Voordat ze begonnen aan de klus liep Arie alles even na en stelde me enkele vragen. Na alles gecontroleerd te hebben zei hij dat alles in orde was en overeenkwam met wat ik telefonisch aan had gegeven. ”

Tjalling de Vries